Tandläkarbesök

Förlåt för bortglömd bloggning igår, var tydligen så trött att jag inte ens tänkte på det.

Hur som helst, Idag var jag hos tandläkaren och lagade en tand :/ Jag fick bedövning som skulle vara i två timmar. Problemet var att den varade i 5 timmar! Snacka om överdosering!

Efter tandläkarbesöket åkte jag och mamma och handlade skor till mig. Köpte två par, så förhoppningsvis klarar jag mig ett tag 🙂 Jag har en talang som gör att jag sliter upp mina skor inifrån och ut. Jag har alldid hål i hälen för att jag nöter bort både tyg och gummit och vad nu annars skor består av. Extremt jobbig 🙁

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.