Varm dag

Idag har det varit oerhört varmt 🙂 Skönt! Äntligen ett ordentligt väder 😀 Idag städade jag hela köket och gick upp med papp och plast till containrarna de ska vara i. Jag tog med båda hundarna dit och de gick jättefint 🙂 Satte fast dem medan jag slängde allt skräp. Lucas var jätteduktig och skällde inte som jag trodde han skulle göra 🙂 Ludde satt och filosoferade som vanligt 😛

Lucas har nästan spenderat hela dagen i trädgården. Han älskar att vara utomhus 🙂 Det har knappt gått att få in honom i huset igen 😛 Jag låter inte hundarna vara ute utan uppsyn så då måste de tyvärr följa med in.

Lucass

Lucas kollade på Lejonkungen 2 tillsammans med mig 😀

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.