Visselpipeträning

Idag har varit en lugn dag. Vi har inte mött några hundar på promenaderna, bara sett dem på avstånd. På tisdag funderar jag på att sticka och träna utanför en hundrastgård 🙂

Efter att ha ätit lite glass, har jag nu 2 visselpipor. De var handtagen på glassen och de låter helt okej när man blåser i dem 🙂 Jag har bestämt mig för att se om jag kan få Lucas att komma när jag blåser i visselpipan. De hörs på ganska långt avstånd så då slipper jag skrika när han är långt borta 😛 Har testat en gång innan men då funkade det inte mer än en vecka. Dock var han en odräglig liten slyngel då 😛 Nu efter att vi gick på kurs hos TopDog så har han taggat ner skitmycket 🙂 Så jag tror faktiskt att det kommer funka den här gången 🙂

Sotnoten

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.