Blandad dag

Idag har det varit extremt jobbigt för Lucas. Han har endast fått korta promenader då han har varit så varm. Han gick 1 meter bakom mig större delen av promenaderna. Stackaren som hade det så varmt <3

Vi tränade lite i trädgården men eftersom han var lite övertaggad så tränade vi bara lite. Ville inte att han skulle få värmeslag. På kvällen körde jag lite parkourträning då det var ganska svalt i luften  🙂

Imorgon ska jag åka till Helsingborg och handla med min syster. Min mamma fyller snart år och sen har mina föräldrar bröllopsdag några dagar efter.

39155_1373392477

61902_1373393051

 

Råkade bränna mig på min plattång idag. Det gör ganska ont 😛

64872_1373393154

 

Mamma och pappa var i England så de köpte med Milky Buttons hem. De är sååå goda!! 😀

Lucas_De sista 500 meterna fick jag nästan släpa Lucas hem <3

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.