En dag på väla

Idag åkte jag till Väla för att handla med min syster. Resan dit var typ världens drygaste väg! Det är så tråkigt att åka buss till Helsingborg. Det gick snabbare än att ta tåget men det kändes som att det tog 2 timmar längre 😉

Imorgon ska jag och Lucas åka till Åstorp och sova över hos min syster 🙂 Vi får hoppas att Lucas klarar av lägenhetslivet bättre än förra gången jag var hos min syster. Då skällde han varje gång han hörde någon röra sig i lägenheterna bredvid eller om någon gick in genom entrédörren. Han är ju dock mer säker i sig själv nu så jag tror det kommer bli lite bättre den här gången 🙂

1

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.