Veterinär imorgon

Idag har varit en bra dag för mig och Lucas. Jag kom på världens bästa sätt att få bort hans lösa päls så att han slutar fälla så extremt mycket 😀 Hittade min systers gamla ryktborste i typ plast eller gummi. Den använde jag på Lucas och den tog med sig all lös päls när jag använde den 😀 Lucas var också duktig på promenaden idag. Pappa följde med och Lucas klarade ändå av att gå ordentligt. Lucas brukar dra som in i om jag har någon med mig, men idag drog han endast några få gånger, annars gick han som en stjärna 😀

Imorgon ska vi till veterinär och vaccinera Lucas. Jag ska åka dit själv med honom så jag hoppas verkligen tt han uppför sig ordentligt 🙂

24038_1375473034 (Small) 15452_1375618885 (Small) 3 (Small)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veterinär imorgon

  1. Annica skriver:

    Har du snott min borste, din jävel :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.