Veterinärbesök

Idag åkte jag med Lucas till veterinären 🙂 Det gick jättebra och jag fick beröm för att han hade perfekt hull och pälsen var så fin trots att han var kastrerad 😀  De sa även att jag inte skulle oroa mig för fästingbettet då vissa hundar kunde bli svullna av det. Så länge han inte blir dålig i allmäntillståndet så var det inga problem 🙂 Vi gick sedan en lång promenad i Landskrona medan vi väntade på att bli hämtade av mamma. Vi mötte 2 hundar på extremt nära avstånd som passerade och Lucas gjorde inte något utfall 😀 Duktiga Lucas 😀 <3

4 (Small)

Lite trött valpis efter att vaccinationen =)

62454_1375736064 (Small)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.