Maximal otur

Lucas har verkligen haft otur idag och klockan är inte ens 12. Kl. 4 i morse trillade han ut ur min säng och landade i soptunnan. Han skadade sig som tur var inte men han blev lite chockad. Det gick som tur var över när han fick ligga vid mitt huvud så att jag kunde hålla tag i honom.

IMG_20140814_072932 (Medium)    IMG_20140814_072950 (Medium)

På morgonpromenaden började allt bra och vi gick 5,83 km. Inget ovanligt  hände förrän Lucas helt plötsligt började dra i kopplet och tog upp tassen mot ansiktet för att få bort något. Jag sprang fram för att se vad det var som hände och då hade han en geting hängandes i läppen. Jag slog bort getingen och försökte lugna ner Lucas lite så att jag kunde ta bort taggen. Det kändes som en evighet innan jag fick loss taggen från honom men det gick ganska snabbt. Eftersom vi var ganska nära hem, så bar jag honom resten av vägen. Jag var inte så påläst om just getingstick så jag visste inte om det funkade på samma sätt som ormbett. Han är lite svullen i läppen just nu men verkar må bra i allmäntillståndet. Jag har inte låtit honom springa omkring något efter att det hände och senare idag så får vi se hur det ser ut och hur han mår.

IMG_20140814_092229 (Medium)

IMG_20140814_104913 (Medium)

 

 

 

 

Nu hoppas jag bara att han inte har mer otur idag, mitt älskade hjärta 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Maximal otur

  1. Annica skriver:

    Stackars plutten! Kunde inte låta bli att flabba när jag läste det om soptunnan dock :p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.