Promenad utan olyckor

Idag gick jag och Lucas på en härlig promenad som inte slutade med att han blev getingstucken 🙂 Vi gick 5 km och mötte 3 hundekipage 🙂 Lucas gjorde bara utfall mot ett av ekipagen och då var det den andra hunden som började. Jag vill självklart inte att han gör utfall ändå men det känns bättre när det är den andra hunden som dummar sig först och det inte är Lucas som börjar. Lucas är dock också väldigt bra på att börja när det väl slår honom me han vet att jag ogillar det skarpt så det händer väldigt sällan 🙂

IMG_20140815_092503 (Medium)

Eftersom Lucas trillade ut ur sängen igår fick jag se till att ”Lucassäkra” sängen och det ordnade jag genom att sätta ett kompostgaller i slutet av sängen. Det verkar ha funkat för han trillade inte ut ur sängen idag iallafall 😛 Även Lucas läpp har återgått till sitt normala utseende igen. Den hänger lite mer än den andra men det syns bara om man kollar riktigt noga 🙂

IMG_20140815_073015 (Medium) IMG_20140814_124810 (Medium)                             Bilden på Lucas är från igår efter getingsticket

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.