Skogspromenad

Idag var sista dagen vårt sommarkort gällde. Jag passade på att ta en sista tur med det och åkte därför till Kågeröd för att gå en skogspromenad. Jag gick 4,88 km och fick två hundmöten. Tyvärr klarade inte Lucas något av hundmötena så vi får öva mer på att möta hundar på främmande platser.

IMG_20140815_154955 (Medium)I övrigt gick det jättebra på promenaden 🙂 Lucas brukar dra som 16 slädhundar i skogen på grund av alla nya lukter men idag gick han lugnt och fint och nosade på allt utan att försöka dra omkull mig 😀

IMG_20140815_164056 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.