Dragrunda

Idag tog jag och Lucas en liten dragrunda på 2,5 km 🙂 Han var inte så taggad på att dra i början, vilket han annars brukar vara, men efter att vi tagit en kort paus gick det mycket bättre. På sista vägen innan asfalten kommer drog han verkligen superbra 🙂 Han har aldrig dragit med den kraften förr och det var både underbart och skrämmande 😀 Jag kunde bara hoppas på att han inte skulle få syn på en hare för då hade jag landat ute på åkern med en massa skrapsår och blåmärken 😛 Det har dock aldrig hänt och jag hoppas att det aldrig någonsin händer heller.

Jag kan tyvärr inte fota eller filma när jag drar med honom så nästa gång ska jag få pappa att filma oss den sista biten 🙂 Ni får en gammal bild så länge på när Lucas provar sin nya dragsele 🙂

IMG_20140617_111715 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.