Skoköp

Idag åkte jag till Landskrona och köpte ett par löparskor 🙂 Jag ska nämligen börja jogga med Lucas för att sedan använda det som uppvärmning innan dragträningen 🙂 Imorgon ska jag inviga skorna och så får vi se om Lucas kan tygla sig så pass mycket så att vi kan jogga tillsammans 😉 Han vill ju allra helst springa i 190 hela vägen för det är så mycket roligare än att trava snällt bredvid mig. 😉 Jag återkommer med resultatet imorgon 🙂

IMG_20140820_114714 (Medium) IMG_20140820_114721 (Medium) IMG_20140820_150615 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Skoköp

  1. E-K skriver:

    Turbo och Norma kan man springa med. Kexet är hopplös. Hoppas han ärvt Turbos gen där.

    • Carina skriver:

      Lucas har som tur är ärvt Turbos gen ^^. Han var inte helt med på noterna om att springa så sakta som jag ville men han höll sig i kopplets längd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.