Joggingrunda

Idag tog jag en liten joggingrunda med Lucas. Ja den blev väldigt liten då jag har usel kondition när det gäller att springa 😛 Cykla och gå är inga problem men springa är sjukt jobbigt 😉 Jag körde springa-gå-springa-varianten då jag orkade lite längre på det sättet 🙂

Lucas var extremt duktig när vi sprang 🙂 Först ville han gärna dra iväg i kopplet men efter några meter fattade han att han inte fick sträcka ut linan som han gör i draget. Därför har han halsband på sig när vi springer för hans sele är enbart till för att dra och inget annat ska göras med den 🙂

IMG_20140821_084201 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.