Bara en vanlig dag

I morse när jag var ute med Lucas fick vi 8 hundmöten och han klarade allihop utan problem 😀  Vissa kom väldigt nära in på varandra och då blev han såklart lite stressad, men han hanterade situationen väldigt bra 🙂

Jag hjälpte sedan pappa att gräva upp en bit av rabatten så att vi fick mer plats vid källaren 🙂 Jag hittade även en massa lökar som jag planterade på en ledig plats 🙂 Lucas fick även vara ute hos mig i medan vi höll på och han skötte sig jättebra 🙂 Han får inte vara där annars då staketet inte är säkrat 🙂

Jag känner att jag litar mer och mer på Lucas när det gäller att vara lös och på inte helt säkrade ställen 🙂 Han är min duktiga superstjärna! IMG_20140820_225227 (Medium) IMG_20140823_154031 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.