Söndagen 25/8

Dagen började med att jag och Lucas joggade en runda. Därefter tillbringade jag förmiddagen med att kolla på en ny serie som jag och min syster hittade igår natt. 😛 När hon åkte hem, hjälpte jag mamma att handla och därefter läste jag ut min bok. 🙂 Jag lagade även kvällsmat idag och det blev jättegott, om jag får säga det själv. 😉

Imorgon får vi se om jag kan ta en dragrunda med Lucas. Det bros på om det regnar eller inte. Regnar det så blir det en långpromenad istället.IMG_20140825_184757 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.