Lucas framsteg

Idag visade pappa mig ett ställe på internet där man kan skriva om vad man gör på dagarna, som typ en dagbok. 😉 Nu kan jag skriva ner Lucas framsteg på promenaderna där istället. Väldigt bra då min penna håller på att få slut på bläck. 😛 Lucas har varit jätteduktig idag på promenaderna. Han har varit väldigt duktig överlag. Han gjorde sitt senaste utfall i måndags, men jag hoppas kunna minska det betydligt mer så att det blir. ”Han har inte gjort utfall på flera månader”. Det kommer komma så småningom, det garanterar jag. 😀

IMG_20140910_165605 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.