Ruggig dag

Idag har det varit riktigt ruggigt både ute och inne. Det har regnat av och till under dagen dessutom. Lucas har varit jätteduktig mot alla hundar vi mött idag. Den ena hunden vi mötte var precis när vi gick utanför grinden. Den var i flexikoppel och gick in på uppfarten och gjorde utfall mot oss. Trots att Lucas var på hemmaplan stod han bara och tittade på den som om den var knäpp. Inte ens en antydan till utfall! Han är så duktig! 😀 Lucas gjorde dock ett utfall idag men det var mot en tjej som kom springande förbi oss när Lucas satt med ryggen åt. Hon skulle självklart springa så nära som möjligt vilket gjorde att Lucas blev skrämd och försvarade sig genom att skälla mot henne.

Vi får hoppas att människor kanske fattar att de inte ska springa så nära djur då de blir skrämda i framtiden. Det är något som borde läras ut i skolan eftersom de flesta föräldrar inte bryr sig om att lära sina barn det.

IMG_20140824_184354 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.