Utedag

Idag har det varit väldigt varmt så Lucas har fått vara ute en hel del. Han fick leta mat i sin boll, träna fotposition och leka med sin frisbee. 🙂 Han har även varit duktig på promenaderna. Idag hamnade vi i en hög dagisbarn på utflykt och fick ett hundmöte mitt i all oreda. Lucas klarade det galant trots allt kaos. Han är så duktig! 😀

Lucas fick sig dessutom nästan en god lunch i trädgården. 😛 En fet duva landade precis framför honom och när han satte fart efter den så hade den lite problem med att få upp sin tjocka kropp i luften. Den hann precis flyga tillräckligt högt för att han inte skulle kunna få tag i den så den hade verkligen turen på sin sida. Lucas blev lite snopen av sitt nederlag. 😛

IMG_20140918_144006 (Medium) IMG_20140918_144023 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.