Möte

Idag var jag på ett möte i Landskrona med arbetsförmedlingen. Jag kommer ingå i deras ”jobbgaranti” vilket är jättebra. Jag hoppas på att kunna få en praktikplats på något hundställe med hjälp av dem och förhoppningsvis få ett jobb snart.

Jag är ganska uttråkad här hemma. Jag vill ha struktur i vardagen och det får jag inte tillräckligt av utan att ha någonting att göra varje dag. Att träna med Lucas och hjälpa till hemma räcker inte för mig. Jag vill ha ett jobb.  Vi får hoppas på det bästa och och önska att det dyker upp ett jobb snart. 🙂

IMG_20140918_143914 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.