AF-möte och regn

Idag åkte jag till Landskrona för att ha ett möte med min coach på arbetsförmedlingen. Hon var väldigt trevlig och jag hoppas på att kunna få en praktikplats någonstans. När jag kom hem så skällde Lucas ut mig och hoppade som en galning. Han tycker inte om när jag bara går utan honom. Känslig vovve. 😉

Det har knappt inte gjort annat än att regna idag så Lucas har fått vara inne större delen av dagen då han verkligen avskyr regn. När jag väl tog ut honom så började det klart ösregna när vi var i parken och då blev han jättearg och började dra hemåt. Inte lätt att vara Lucas. 😛

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.