Svåra hundmöten

Idag har vi fått två hundmöten som för Lucas brukade vara jättesvåra. Det första mötet var när vi gick runt ett hörn. Plötsligt kom det två hundar som höll på att svänga mot oss och jag stannade upp eftersom där inte var plats för mig att gå någonstans då de andra hundarn klämde in oss mot en mur. Ägaren kom ungefär 10 meter bakom då hon hade dem i flexikoppel. När hon sedan började dra i dem så gjorde den ena utfall mot oss. Lucas bara stod och kollade på mig och undrade när han skulle få godis. Så charmig! 😉

Nästa hund som vi mötte var en hund på långt koppel och och vi kom gående ute på gräset. Lucas var också på långt koppel  men trots det så struntade han i den. För bara ett halvår sedan hade dessa möten inte gått alls. Lucas hade skällt och gormat i kopplet och hoppat och studsat mot hundarna. Jag är verkligen stolt över att vi har kommit så långt trots att vi fick en otroligt dålig start. Det är väldigt kul att se när saker och ting kan förändras så pass mycket bara för att man byter miljö och foder. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.