Regn och sura miner

Idag var Lucas verkligen inte glad. När vi skulle gå ut på promenad så var jag tvungen att ta fram Lucas regntäcke då det verkligen öste ner. Detta resulterade i att jag fick jaga honom runt i huset för att han absolut inte skulle med ut. När vi väl var klara att gå ut var han jättesur och skulle inte göra mer än att kissa. Han var egentligen tvungen att göra nummer två också men det funkar inte för honom i täcket. Jag försökte få honom att göra det i trädgården när vi kom hem men det var för blött och äckligt för honom.

Efter morgonpromenaden skulle Lucas absolut inte ut igen enligt honom så tillslut fick vi slänga ut honom i trädgården och då gjorde han vad han skulle och sen sprang han upp igen och ville inte ut en gång till. Jag tog med honom på en promenad efter maten men då regnade det inte så då var han lite gladare. Lucas gillar verkligen inte att vara ute när det är kallt eller regnar och han gillar verkligen inte sitt täcke heller. Det är väldigt svårt att göra honom nöjd. 😉IMG_20141011_224348IMG_20141015_104300

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.