Regn och TV

Idag har det regnat en hel del så Lucas var inte så pepp på att vara ute idag heller. Vi tog en lång promenad sent på eftermiddagen då det var uppehåll och vi lyckades gå hela promenaden utan att bli blöta. Lucas gjorde utfall mot 3 border terriers som kom springande förbi och gjorde utfall. Han har lite problem med provocerande hundar som springer då han gärna vill jaga dem och samtidigt ge dem stryk. De andra hundmötena gick hur bra som helst trots att hundarna var gnälliga och dragiga.

Medan Lucas har slappat i soffan, min säng, sin säng, på golvet osv har jag kollat på Bleach. Man får väldigt bra minne för konstiga namn, men jag måste verkligen lära mig de japanska tecknen för siffror och sen helst också lära mig att läsa det överlag. Det hade varit så mycket lättare då. 😛

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.