Dragrunda

Idag tog jag och Lucas en dragrunda. Det har vi inte gjort på ett tag så nu kände jag att det var dags. Det var dock svinigt kallt. När jag gick ut för att hämta mountain biken så kom där rök från varje andetag jag tog. Blommornas jord ute i krukorna rök också och det var väldigt dimmigt på vägarna. Jag kunde inte se vad som fanns ute på åkrarna pågrund av all dimma så det var bara att hoppas på att där inte kom ut något på vägen. 😉 Lucas drog jättebra i början men sedan började han larva sig som vanligt och skulle ut på åkern och nosa samtidigt. Han är väldigt svår att bryta när han håller på så. 🙁

Eftersom jag har varit dålig på bilder så får ni en liten bildbomb nu istället. 🙂

Ludde har möblerat om i sin säng. 😛
IMG_20141029_094855

Trött bebis
IMG_20141023_153002
Han lyckas alltid att få svarta streck i i huvudet när vi är ute på dragrundor. Jag vet dock inte riktigt hur
IMG_20141030_091632
Lite parkourträning och lösträning 🙂
IMG_20141028_141531

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.