Sämre hundmötesdag

Idag har vi inte haft så mycket lycka med våra hundmöten. Vissa har ju såklart gått bra men vid två av fallen så gjorde Lucas utfall mot provocerande hundar. Lucas gjorde dock försvarande utfall då ägarna till de andra hundarna antingen låter dem gå 2 meter framför eller inte kan hålla emot när hunden gör utfall.

Jag förstår ju varför Lucas gör dessa utfallen men jag vill fortfarande inte att han ska känna behovet av att försvara sig. Jag vill att han ska strunta i dem så att vi kan komma därifrån snabbare. Jag ogillar verkligen när folk inte kan hålla emot sin egen hund och då vill jag snabbt ta avstånd så att ingenting händer. Det är dock väldigt svårt när Lucas ska stanna upp och försvara sig. Men det är ju så han funkar så det är bara att bita ihop och träna mer på just dessa situationerna. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.