Dag 2

Idag när jag vaknade hade jag seriöst ont överallt. 😉 Benen, ryggen, fötterna, händerna, armarna och speciellt i axlarna. Jag har verkligen använt en massa muskler som jag inte brukar använda. När jag kom till dagiset tog vi ut hundarna på sina rundor och sedan fick de leka i rastgårdarna. När det var dags för deras vila, passade Linda(Dagisföreståndaren) på att åka och byta ut sin trasiga dammsugare så att vi senare skulle kunna städa alla burar. Jag vaktade vovvarna och där var endast två som inte riktigt ville komma till ro, men efter ett tag så somnade dem också. 🙂

Efter nästa promenad lekte vi med hundarna i rastgården och de hade jätteroligt med alla tennisbollar vi kastade till dem. En av hundarna råkade dock få en tennisboll i ögat så han blev lite ledsen men där hände inget allvarligt. Han kisade lite med ögat en stund men sedan öppnade han det som vanligt igen. Liten otursvalp.

Imorgon hoppas jag att min kropp inte är lika öm. Det var lite svårt att röra sig idag faktiskt. 😛

Akira
IMG_20141104_160948

Kid och Bubba
IMG_20141104_161017

Nelson
IMG_20141104_160953

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.