Regn, regn och åter regn

Hela förmiddagen har det inte gjort annat än att regna. Hundarna blev blöta, vi blev blöta och allt var blött och lerigt. Till och med inomhus var där blött då taket läcker på ett ställe! Vi hade både regnjacka och regnbyxor på oss men ändå lyckades vi bli genomdränkta och mina kängor är fortfarande blöta.

På eftermiddagen slutade det regna iallafall så då var det mycket trevligare att gå med hundarna. Det tyckte dem med för den delen. När jag sedan skulle gå hem så följde en av hundarna efter mig inne i rastgården. Han ville inte att jag skulle gå utan att ta med honom. Så charmigt och gulligt. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.