Kall dag

Idag tycker jag verkligen att det har varit kallt. Jag har frusit hela dagen och sitter fortfarande och fryser. Idag kom lilla Magnum tillbaka till dagiset efter att ha varit sjuk. Han hade fått en varböld på halsen, så nu hade han drän och tratt på sig. Stackars Magnum fick inte leka med sina kompisar så han var lite ledsen. Han fick inte ens vara i samma box som sina kompisar då de var livrädda för honom pga tratten. Inte lätt att vara hund nu för tiden. 😉

Magnum
IMG_20141118_105103
Jag hittade ett fint höstlöv som Stella sedan strimlade. 😉
IMG_20141117_105923

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.