Ny maskot på dagiset

Idag fick vi in en ny dagishund som endast är 9 veckor. Världens charmigaste valp, men aj vad vassa tänder hon har. 😉 Hon har varit jätteduktig hela dagen och är väldigt säker i sig själv. Trots att de stora hundarna ibland råkade knuffa omkull henne reste hon sig bara upp igen och sprang efter dem. Hon bet de stora hundarna i både byxorna, benen och magen utan att bry sig om deras känslor. Mina händer, byxben och skosnören föll också offer för hennes tänder.

När vi skulle vila var hon duktig och somnade snabbt utan bråk. Hon drömmer dock väldigt livligt så jag fick några sparkar i huvudet av henne. 😉 Hon fick följa med på alla promenader men eftersom hon är så liten fick hon inte gå på egna ben alla promenader. Vi hade en fin väska som hon fick sitta i som vi turades om att bära. 🙂

IMG_20141120_140523

Leo och Magnum blev avundsjuka och ville också tugga på ben och bli burna. 😛
IMG_1923

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ny maskot på dagiset

 1. Denice skriver:

  Vilken söt en! Och bortskämd som slipper gå själv 😉

 2. Erika skriver:

  Är hon inte väldigt utsatt när hon bara fått första sprutan ? Jag tror inte att jag vågat lämna en så liten valp på dagis….

  • Carina skriver:

   Jo tyvärr är hon ju det. Men tyvärr fick det bli dagis för henne då familjeförhållandena körde ihop sig där hemma. Det var inte meningen att hon skulle vara på dagis alls men allt går inte alltid som planerat.

   Så vi gör det bästa utav det och försöker se till att hon håller sig frisk, kry och glad. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.