Tråkigt väder

Idag har det knappt gjort annat än att regna här. Dock måste Lucas ut ändå och det innebär att han måste ha på sitt regntäcke, vilket självklart lämnar en väldigt missnöjd hund. Han gillar inte sitt täcke men han avskyr när det regnar på honom så oavsett blir han sur. 😉

Nu ikväll upptäckte jag dessutom att Lucas gillar tictac med limesmak. 😛 Han brukar aldrig vara speciellt intresserad av godis jag äter men tictac-burken stirrade han på, nosade på  och allmänt drygade sig över så han fick smaka en och han tuggade väldigt noggrant på den för att sedan vilja ha en till. Nu är han dock ledsen för att han inte får fler. 😉 Knasig hund jag har.2

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.