Snart flyttdags

Den 11:e april tar jag mitt pick och pack och flyttar till Göteborg. Jag kommer vara inneboende i en 2:a så jag kommer dela kök och badrum med tjejen som redan bor där men det gör inte så mycket eftersom jag får ta med mig Lucas till lägenheten. 😉 Så nu gäller det att packa allt jag ska ha med mig och se till att inte glömma något viktigt. När vi väl är där uppe så ska Lucas och jag gå runt en hel del och lära oss var allt ligger och sedan ska Lucas skolas in på hunddagiset. 🙂 Den 4:e maj börjar jag jobba och jag längtar verkligen. 😀2Jag köpte även två påsar hundmat till Lucas så nu är jag lite fattigare än innan om man ska uttrycka det milt. 😉1

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.