Bortskämd får man vara ibland

Idag efter jobbet åkte jag och Lucas till Nordstan för att handla lite på Arken Zoo. 🙂 Jag försökte hitta lite tuggben till honom men jag hittade inga som jag var nöjda med tyvärr. Istället blev det en burk med blötfoder från Sam’s Field som lite extra god mat. I kassan fick han dessutom två godisar eftersom det fanns två kassor och Lucas är både söt och listig. Kassörskan kunde inte låta bli att ge honom en gång till eftersom han är så charmig. 😉

När vi kom hem fick han sin burkmat och den tyckte Lucas verkligen om. Han hade stora problem med att få upp maten ur sin labyrint men när han väl fick tag i bitarna så var det det bästa som fanns. Nu ligger han utslagen i sängen och sover som en nöjd och belåten kung. 😉IMG_20150615_150431 IMG_20150615_191150               Han fick resten av maten när han hade lyckats få ut allt detta
IMG_20150615_191532

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.