Semester

I fredags gick jag och Lucas på semester och även om vädret inte är så bra så är det väldigt skönt att vara lite ledig. 🙂 I måndags åkte jag hem till Skåne och resan blev lång och dryg eftersom allt verkade gå fel med tågtrafiken. Jag åkte från Göteborg vid 17:25 och när klockan var 19:40 fick jag äntligen hoppa på en ersättningsbuss i Kungsbacka efter att ha fått sitta på tåget och vänta på att de skulle komma fram till något vettigt. 😉

När vi kom ifrån Kungsbacka tog det cirka 2 timmar ner till Ängelholm där pappa sedan hämtade mig. Jag var hemma kl. 11 på kvällen när jag egentligen skulle varit hemma vid 9. Det positiva med det hela var att Lucas fixade det superbra. Både på tåget och bussen trots all trängsel och stress. 🙂

IMG_20150616_193343Lucas har nu börjat få lite vom og hundemat tillsammans med sitt torrfoder och när jag hittar ett eget ställe att bo på så ska jag gå över på det helt 🙂
IMG_20150702_092950

IMG_20150704_131109

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.