Hyper och trött

Imorse var Lucas full av energi och sprang runt så långt han kunde i kopplet, men när vi väl kom till jobbet var han äntligen trött. På eftermiddagen piggnade han till igen efter att ha sovit hela dagen på soffan. Jag kastade boll med honom och han hämtade den faktisk hela 3 gånger! 😉 När vi slutade så gick jag en promenad med honom och då var han också rätt energisk, men nu är han helt däckad i min säng medan jag städar. 😉 Det är väldigt skönt att han kan koppla av efter att han har fått vara ute en stund. 🙂IMG_20151028_213738

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.