Ny maskot på dagiset

20 november, 2014 4 av Carina

Idag fick vi in en ny dagishund som endast är 9 veckor. Världens charmigaste valp, men aj vad vassa tänder hon har. 😉 Hon har varit jätteduktig hela dagen och är väldigt säker i sig själv. Trots att de stora hundarna ibland råkade knuffa omkull henne reste hon sig bara upp igen och sprang efter dem. Hon bet de stora hundarna i både byxorna, benen och magen utan att bry sig om deras känslor. Mina händer, byxben och skosnören föll också offer för hennes tänder.

När vi skulle vila var hon duktig och somnade snabbt utan bråk. Hon drömmer dock väldigt livligt så jag fick några sparkar i huvudet av henne. 😉 Hon fick följa med på alla promenader men eftersom hon är så liten fick hon inte gå på egna ben alla promenader. Vi hade en fin väska som hon fick sitta i som vi turades om att bära. 🙂

IMG_20141120_140523

Leo och Magnum blev avundsjuka och ville också tugga på ben och bli burna. 😛
IMG_1923